Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2006 20:19 - Яп де Хоп Схефер остана жаден!
Автор: arnette Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1566 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 17.11.2006 05:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Дам, аз бях от малцината, които днес влязоха в НДК.!!!
Бях на първия ред и имах перфектен изглед към Яп де Хоп Схефер (Яп Хоп-Троп както му викаме вече), Калфин, Паси...
Чувах добре и притесненията на част от организаторите, които седяха зад мен. А, и Надежда Михайлова май и стана неприятно, че сме заели първия ред. Сори, лейди, сложиха ни там.
Като начало дойде Проблемът с чая. Пред мястото на Соломон Паси беше поставена една бутилка студен чай и се разрази малка Студена война направо. "Не, махнете го този чай от там - правим реклама", "ама той иска чай да пие", "Не, махнете го".
Всичко хубаво, започваме с реч на Калфин и се оказва, че няма вода пред никого! На всичкото отгоре точно, когато министърът зае позиция да говори се появи един келнер с горда осанка, който демонстративно постави чаша вода пред говорещия. Излезе да говори министърът на отбраната, всички се приготвят да го чуят и! Троп-троп влиза тържествено келнерът гордо сменя водата.
В този момент зад мен се разразява истинска драма "Лелел, Яп де Хоп Схефер е жаден.....Защо нямат вода пред тях?...Ама какви реклами, кажете да сложат.....Ама ние не сме шефове на протоколите.....Изключени са джиесемите" Драма, драма ви казвам. А Яп Хоп-Троп, милият, преглъща жадно. В крайна сметка се стигна до консенсус да се изпрати "нота" до представител на протоколите (седящ  прав в другия край на редицата за съжаление тотъли аут ъф рич). Е, да ама се получи "развалена бележка" по едно време. Май не успя да стигне местоназначението си. В краткия момент на отдалечаване на вниманието към другия край на залта (Хоп-Троп и Калфин ръка връз ръка подпечатват юбилейна марка, наведени нелепо с изкуствени щастливи усмивки и осветени от десетки светкавици! Защо ми беше изключен джиесемът, та не можах да го запечатам и аз тоз момент, ееех) един мъж изтича да уведоми за водния проблем. Не знам до къде е стигнмал, но решение не се намери. Когато Схефер отиде да говори, келнерът отново повтори ритуала си. За съжаление горкият човек трябваше да мине цялата си реч преди да успее да отпие.
Последваха тотално нагласени въпроси от ученичка от 1ва английска, 2 студентки от СУ и една от УНСС. От СУ бе попитано дали натовските бази ще се ползват от ВОЙСКИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ (за незапознатите няма нещо наречено войски на ЕС). Милото момиче от УНСС бе пекъснато в началото на кратката си тирада (преводачката не чуваше и не успя да преведе) и това доведе до леко забравянето на наизустения въпрос, милата... Псоледната пък така попита, че излезе все едно пита дали Ирак ще стане член на НАТО. Паси после похвали "спонтанните" въпроси и изрази "радост" от "атланитческия комсомол", който сме наблюдавали!
Времето за въпроси беше съкратено, защото един човек отишъл до организаторите и казал "Аз съм от АТАКА, сега ще видите какво ще направя тука..." и т.н.


Тагове:   остана,   жаден,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dinka - :)
27.04.2006 21:15
А докато ти и останалите сте се забавлявали по Балкански, останалите се бутаха по кръстовищата...
Като Хоп-Тропчета пред автомата за минерална вода :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: arnette
Категория: Лични дневници
Прочетен: 711192
Постинги: 116
Коментари: 794
Гласове: 944
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930